Що це було? Відкриття Каннського фестивалю або презентація брендового салону компанії ТМ «ВікноПлюс»!
ТМ ВікноПлюс

Що це було? Відкриття Каннського фестивалю або презентація брендового салону компанії ТМ «ВікноПлюс»!

5 травня 2016 року в м. Вінниця за адресою вул. Театральна, 3 відбулася знакова подія для городян - відкриття нового концептуального салону ТМ «ВікноПлюс». Вінниця - одне з головних міст - орієнтирів нашої компанії. Не приховуючи радості, скажу, що ми цілеспрямовано йшли до відкриття люксового салону ТМ «ВікноПлюс» в цьому місті. Так почав свою вітальну промову комерційний директор компанії Дмитро Ведерніков. Ми підтримали ініціативу нашого партнера В'ячеслава Борчука, який прийняв рішення свій наступний салон відкрити саме у Вінниці. На відкритті салону були присутні більше 50-ти гостей, в числі яких були представники ЗМІ, співробітники мерії, потенційні клієнти і партнери компанії. Високому рівню заходу міг позаздрити сам Каннський фестиваль.
Новий салон пропонує своїм клієнтам демонстраційний зал загальною площею 110 квадратних метрів, в якому розташовані виставкові зразки продукції, а перлина виставки - портал VEKASLIDE 82 розміром 5,5 * 2,3 м наочно демонструє можливості та рівень професіоналізму інженерно-технічного менеджменту компанії ТМ «ВікноПлюс ». Кваліфіковані менеджери салону завжди допоможуть підібрати індивідуальне рішення для самого вибагливого замовника, а майстри з монтажу професійно і грамотно проведуть монтаж конструкцій відповідно до вимог ДСТУ.
Власник концептуального салону В'ячеслав Борчук вважає, що час продавати просто вікна давно закінчився. У цьому салоні ми не продаємо «білі квадратики», ми продаємо емоції, інтегровані у вікна. Така наша мета і колектив компанії зробить все, щоб наш замовник отримував тільки позитивні емоції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 16881