Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"
ТМ «ВікноПлюс»

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"

16 і 17 вересня на території заводу ТМ «ВікноПлюс», партнера VEKA Україна, в Кам'янець-Подільському відбувся тренінг "Шаблони діалогів мистецтва продажів для менеджерів роздрібних салонів і для активних менеджерів на об'єктах". В якості спікера виступила керівник Навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга.
У тренінгу взяли участь офіційні партнери і менеджери ТМ «ВікноПлюс» з Хмельницької, Чернівецької та Львівської області. В рамках зустрічі було презентовано новий каталог дверей від ТМ "ВікноПлюс", а також новий номер корпоративного видання "VEKA Professional № 7".

Оксана Царалунга продемонструвала, як можна на практиці використовувати матеріали, опубліковані в новому номері: скрипт продажів або "мовні модулі", приклади правильної побудови бесіди в тій чи іншій ситуації. "На сьогоднішній день на українському ринку СПК представлений широкий асортимент продукції, тому ми підходимо до кожного клієнта індивідуально, з урахуванням його потреб і побажань", - зазначила керівник Навчального центру.

Другий день був присвячений практичним заняттям: в шоурумі 
ТМ «ВікноПлюс» учасники тренінгу застосовували напрацьовані скрипти, "перевтілюючись" у ролі менеджера і клієнта. Оксана Царалунга змінювала помилки, демонструючи, як ефективно з емоційним підходом можна подати будь-яке рішення. Наприклад, класичний варіант білого вікна можна уявити по - новому, підкресливши за рахунок додаткових елементів або фурнітури його оригінальність.
Після основної програми тренінгу його учасники мали можливість задати питання, обмінятися досвідом та особистими напрацюваннями в області продажів.

На завершення зустрічі присутні подякували Оксані Царалунга не тільки за плідно проведені два дні тренінгів, але і за той позитив, який вона традиційно дарує слухачам своїх семінарів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17416
Алюмінієві профілі Profilco