ТМ "ВікноПлюс" презентувала інноваційну систему замикання дверей
ТМ“ВікноПлюс»

ТМ "ВікноПлюс" презентувала інноваційну систему замикання дверей

ТМ “ВікноПлюс», партнер VEKA Україна, впровадила в асотримент дверей преміум-класу механічні та електро-механічні системи запирання від компанії Winkhaus, які нещодавно презентувала регіональним представництвам.
Представник Winkhaus Віктор Піняк та керівник відділу продажів ТМ «ВікноПлюс» Христина Свідер на протязі тижня здійснили візит по офіційних представництвах ТМ «ВікноПлюс» у Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Вінницькій та Хмельницькій областях.
Віктор Піняк презентував спеціально підготовлений стенд, на якому продемонстрував усі переваги користування елекричних та електро-механічних систем запирань, таких як: blueMatic - брелок, пульт; Indencom біометрія; IndencomBluetooth+код.
Blue Compact – це ідеальний продукт для «розумного дому», який дозволяє побудувати сиситему до 25 циліндрів та 99 ключів.
Замок blueMotion– це повністю автоматизована система з 3-точковим замиканням для зручного закривання і відкривання дверей, а також високим рівнем безпеки і щільним приляганням дверей.
Замок відповідає високим стандартам комфорту для приватних і комерційних будівель – він може управлятися за допомогою різноманітних засобів контролю доступу.
Indencom біометрія - найпопулярніший та добре захищений замок. Щоб відкрити такий замок достатньо провести пальцем по транспондері та двері відчиняються.
Існує 3 версії транспондера: перша – домашня, яка підтримує до 30 відбитків пальців, друга –офісна - до 150 відбитків та третя- корпоративна - до 450 відбитків.
Партнери були в захваті від інновацій і вдячні за цікаву і доступну презентацію від компетентного фахівця. Відтепер вони зможут пропонувати такі замки сучасному клієнту, оскільки ТМ "ВікноПлюс" впровадила у виробництво цю інноваційну систему замикання, яка ідеально підходить до вхідних дверних груп преміум-класу Softline 70 AD DV і Softline 82 AD DV.
Досвід, інновації та наполегливість – це ті умови, що гарантують перспективність інвестицій вже зараз. Висококваліфіковані фахівці компанії здійснюють підтримку в налаштуванні індивідуальних принципів безпеки користувачів. ТМ“ВікноПлюс» пропонуємо надійний сервіс і широкий спектр послуг: від введення в експлуатацію до ремонту.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17582
Вікна, двері, балкони REHAU