Steko - кращий продавець енергоефективних вікон в Україні за 2018 рік в рамках партнерської програми IQ Energy.

Steko - кращий продавець енергоефективних вікон в Україні за 2018 рік в рамках партнерської програми IQ Energy.

Це визнали відомий у всьому світі Європейський банк реконструкції та розвитку спільно з Фондом програми часткової компенсації вартості енергоефективних вікон IQ Energy.
Кількість проданих вікон Steko згідно умов програми ощадності IQ Energy в 2018 році побила всі рекорди. УКРАЇНЦІ ВІДДАЛИ ПЕРЕВАГУ НАЙБІЛЬШОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ВИРОБНИКУ Steko, ОБРАВШИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ вікна на вигідних умовах.
Комісія експертів гідно оцінила роботу команди Steko, готовність компанії надавати продукцію вищого гатунку мешканцям нашої країни задля утеплення їхніх домівок та покращення рівня життя. Завдяки чітко налагодженій співпраці двох партнерів, компанії Steko та Європейського банку реконструкції та розвитку, світова практика кредитування прийшла і в Україну.
Теперь МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ ТА ВСТАНОВИТИ ЯКІСНІ вікна Steko Є У КОЖНОГО.
Пишаємося українським виробником Steko!

Інформаційна довідка
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій в Україні. Виробничі потужності понад 1 000 000 одиниць на рік. Продукція Steko має належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Майже 5 000 000 українців вже встановили вікна Steko. Зараз компанія має три заводи – два у Дніпрі та один у Львові.
Місія компанії Steko - виробляти енергоефективні вікна, двері та фасади, які відповідають міжнародним стандартам якості для того, щоб в кожному будинку було світло, тепло, комфортно і затишно!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19890
Ролети з теплим коробом GANT