STEKO – учасник європейської програми з працевлаштування молоді

STEKO – учасник європейської програми з працевлаштування молоді

14 грудня компанія Steko урочисто підписала "Український пакт заради молоді", підтримавши, тим самим, європейську ініціативу всеукраїнського масштабу, направлену на партнерство освіти, бізнесу та підприємств заради створення в Україні робочих місць.
На зустрічі, організованою Молодіжним центром «Освіторіум», були присутні провідні роботодавці Дніпропетровської області, серед яких – і компанія Steko. Стратегічною метою Пакту є:
- пошук 700 партнерів у бізнесі та підприємництві;
- організація близько 50 000 робочих місць з попереднім стажуванням;
- сприяння кар’єрному зросту 1000 молодих людей з вищою освітою.
Середній вік робітників на заводах Steko у Дніпрі та Львові - до 30-ти років. Це означає, що Steko постійно залучає до роботи молодий персонал з перспективою його зростання в рамках компанії. Будучи лідером, компанія Steko хоче зупинити відтік молоді з країни, створити кращі умови праці, змусити людей замислитись і не лишати власні сім’ї, від’їжджаючи закордон.
Таким чином, разом з українськими освітніми та виробничими організаціями, Steko робить свій внесок у подолання безробіття та підвищення якості життя простих українців.
Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців, зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців. А саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.
Візія Steko – бути світовим лідером в продажах, виробництві, інсталяції вікон, дверей і фасадів з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19970
Виробництво вікон Viknar`off