Компанія Вікна Perfect продемонструвала новітні технології на виставці "ЄВРОБУДЕКСПО – 2019"
VEKA

Компанія Вікна Perfect продемонструвала новітні технології на виставці "ЄВРОБУДЕКСПО – 2019"

W&D Expo (Windows&Doors Expo) 2019
5-7 листопада в Києві, в Міжнародному виставковому центрі, пройшла IX спеціалізована виставка "ЄВРОБУДЕКСПО - 2019", у рамках якої партнер VEKA Україна — компанія Вікна Perfect продемонструвала унікальні зразки світлопрозорих конструкцій, естетичні та функціональні характеристики яких справили враження навіть на людей досвідчених.

В експозиції компанії Вікна Perfect були представлені зразки нового покоління вікон і дверей, які створюють не тільки затишок, комфорт і забезпечують безпеку, а завдяки новітнім розробкам, перетворюють будинок у "розумний".

Перше, на що звертали увагу відвідувачі стенду Perfect — це унікальні по своїй текстурі поверхні металопластикових конструкцій, які і на вигляд, і на дотик в точності повторювали породи дерева.

Так, було представлено вікно на основі профілю WHS by VEKA 72 в новій ламінації — "золотий дуб" з механічними коричневими жалюзі усередині склопакета, що найвигідніше відрізняло цей зразок. Крім того, на склі виконане алмазне гравіювання у вигляді шпросів, а вікно оснащене протизломною системою і ручками RОТО з ключем.

Ще один зразок - двері в кольорі "болотний дуб" з профілю VEKA SOFTLINE 82, висотою 2,5 м, з алмазним гравіруванням скла, нарощеною стулкою, оснащеною системою face id (розпізнавання особи) і замком WinkHaus bluematic. Замки такого класу дозволяють автоматично відкривати двері за допомогою телефону і голосових команд. Господар може просто сказати: "Я вдома" і двері відкриваються.

Симбіоз ретро та суперсучасних технологій був наочно продемонстрований в віконній конструкції з профільної системи VEKA SOFTLINE 70 з декоративними накладками та шпросами.

На прикладі цього зразка компанія Вікна Perfect спільно з компанією Winkhaus Ukraine представила систему "розумний будинок" Winkhaus smart home. Вона дозволяє налаштувати вікно на провітрювання на певний час (10,15,20 хв) і автоматичне закривання. При цьому можна не турбуватися, що забули закрити вікно - розумна система все зробить сама.

Як і в минулому сезоні, у фаворитах колір антрацит, який представлений у віконній конструкції з профілю SOFTLINE 82. Крім того, на основі цього зразка продемонстрована технологія безшовної пайки профілю та можливості дистанційно керувати жалюзі, вбудованими всередині вікна.

Ну, і звичайно, не обійшлося без новинок в сегменті розсувних конструкцій - системи E-SLIDE, яка увібрала в себе кращі якості підйомно-розсувних і паралельно-розсувних конструкцій. E-SLIDE — це принципово нове рішення від VEKA, що базується на зручність і практичність розсувних конструкцій разом з бездоганною герметичністю. Одна з переваг цієї системи —це можливість виготовляти великоформатні конструкції, при цьому не на шкоду експлуатації та догляду.

Представлена ​​на виставці експозиція Вікна Perfect дала не тільки можливість ознайомитися з усіма інноваціями VEKA, успішно реалізованими її партнером, але й впевненість, що Perfect може втілити в життя будь-який проект.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20637