Партнери компанії VEKA продемонстрували кращі продукти та професійні рішення на виставці VIRA Ukraine
VEKA Україна

Партнери компанії VEKA продемонстрували кращі продукти та професійні рішення на виставці VIRA Ukraine

У виставковому комплексі Одеського порту в рамках архітектурно-будівельного форуму 12-15 березня відбулася виставка енергозберігаючих технологій та інженерних систем в будівництві VIRA Ukraine, в якій взяли участь дилери партнерів VEKA Україна — компанія Равелін (КАНТАЛЬ) і "ВікноПлюс-Одеса" (ТМ "ВікноПлюс").

На виставці VIRA Ukraine були продемонстровані новітні енергозберігаючі технології та інженерні системи.

Учасники форуму мали можливість обмінятися досвідом та обговорити питання щодо розвитку ринку інженерного забезпечення будівель і споруд.

Так партнери VEKA демонстрували в рамках форуму свої інноваційні рішення, які створені на основі сучасних технологій. Одним з експонатів стенду "ВікноПлюс-Одеса" було "розумне вікно". Таке "smart вікно" може підключатися до управління розумним будинком і, звичайно, до управління через смартфон.

Можливе налаштування автоматизації провітрювання, як окремої кімнати, так і всього будинку. Такі вікна мають ряд переваг, які допомагають створити комфорт і безпеку в будинку: дають можливість оптимального провітрювання; здатні забезпечити безпеку для дітей; відповідають рівню протизламності RC1 навіть у режимі провітрювання; управління сенсорне або дистанційне; програмування або установка таймера на провітрювання; підключення датчика CO2 дозволяє контролювати температуру, вологість, рівень СО2.

"Непомітно сьогодні наше життя переходить в гаджети. І тепер ми можемо за допомогою мобільного телефону управляти навіть вікном, — розповів керівник ТМ "ВікноПлюс" Сергій Ведерніков. — Таке вікно можна перемкнути в автоматичний режим: вікно буде самостійно відкриватися на провітрювання і через певний час закриватися. Також його можна під'єднати до датчика вуглекислого газу чи вологості. І поки господарі сплять, "розумне вікно" саме регулює рівень кисню і провітрює приміщення, коли необхідно".

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20877
vikna.ua