ТМ "ВікноПлюс" провела круглий стіл з партнерами
ТМ "ВікноПлюс"

ТМ "ВікноПлюс" провела круглий стіл з партнерами

11 листопада на території заводу ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, відбувся круглий стіл з партнерами компанії, у рамках якого були підведені підсумки року.
На зустрічі, на чолі з генеральним директором ТМ "ВікноПлюс" Сергієм Ведерниковим, також були присутні представники всіх відділів компанії. Підводячи підсумки 2016 року, обговорювалися всі впроваджені інновації: покупка третього джамбовоза, придбання робота горизонтальній герметизації Lisec, завдяки якому можна герметизувати склопакет максимальних розмірів, уникнувши "ефекту лінзи". Також відповідно до європейських стандартів було введено маркування на дистанційній рамці з логотипом компанії, кодом замовлення, формулою і датою.
Після відвідин міжнародної виставки віконних систем в Німеччині було придбано новітнє обладнання фірми Sturz для ідеального зварювання з прихованим звареним з'єднанням, як кольорових, так і білих конструкцій.
Розробили і презентували новий дверний і віконний каталоги. Впровадили в асортимент алюмінієві накладки в кольорі "антрацит".
Проаналізувавши всі зауваження і побажання партнерів, буде впроваджена нова версія програми WHOkna для прорахунку вікон, в якій буде більше можливостей і додаткових функцій, на відміну від попередньої версії.
Компанія VEKA порадувала партнерів ТМ "ВікноПлюс" презентацією нового кольору ламінації - cherry amaretto.
ТМ "ВікноПлюс" не забуває про думку своїх партнерів і намагається спростити і покращити сумісну співпрацю, всі виникаючі пропозиції і зауваження були розглянуті і прийняті до уваги.
У результаті зустрічі всі партнери з хорошим настроєм і натхненням вирушили досягати нових вершин у віконній сфері.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17633