Кадрові зміни в компанії Steko

Кадрові зміни в компанії Steko

Компанія Steko, лідер ринку у виробництві металопластикових конструкцій, повідомила про кадрові зміни у топ-менеджменті. Наразі керівники виробництва, відділу доставки та відділу продажів припинили свою діяльність у компанії.

Як прокоментував кадрові зміни засновник компанії Steko Сергій Положай: «Ми хочемо йти далі з великою швидкістю, тому ті люди, які не встигають розвиватися разом з компанією, залишають її. Нам потрібна «нова кров» - більш амбітні та цілеспрямовані. Нові люди, яким будуть делеговані важливі функції управління, окремими напрямками позитивно вплинуть на роботу всієї команди та виведуть Steko на принципово новий рівень. Зміни – це завжди на краще. В умовах турбулентності ринку треба постійно змінюватись та бути більш гнучкими. Внутрішні кадрові перестановки жодним чином не вплинуть ні на якість продукції, ні на рівень сервісу. Навпаки, ми будемо тільки покращувати ці важливі чинники».

Отже, напрямок доставки будуть очолювати відповідно три керівники: окремо Львів, Дніпро та регіональні склади. Їх основні цілі – вдосконалення системи доставки, покращення терміну та якості доставки, підтримка автопарку в ідеальному стані.

Також за кожним виробництвом будуть закріплені окремі керівники – Львів Надичі, Дніпро (вул. Артільна) та Дніпро (вул. Білостоцького). Це дозволить більш ретельно та прискіпливо контролювати якість продукції та покращити всі виробничі процеси.

Щодо виробництва у Львові, то компанія Steko планує посилити виробничі потужності, які будуть становити 2000 конструкцій/добу завдяки побудуванню нових цехів. Максимальна увага буде приділятися якості продукції, для цього ми посилюємо службу ВТК на кожному підприємстві.

На найближчі два роки компанія Steko спрямовує всі зусилля на розвиток нових каналів продажів.
Тепер лідер українського ринку металопластикових конструкцій має амбітну мету - стати лідером ринку й у Європі. Для цього у Steko є всі можливості, тому що продукція Steko має європейські сертифікати якості та відповідає міжнародним стандартам.

Ну що ж, дуже цікаво буде спостерігати за черговими кроками до успіху компанії Steko!

Бажаємо успіху!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19465
Ткаченко-Клімат
Лучше б передали возможность планировать логистику на местах, самим водителем это намного удобнее и для дилеров и для конечных клиентов.
16 черв. 2018 р., 07:42
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Ніка
Очень правильное решение по кадрам! Надеюсь это только начало и в компании ключевые посты займут настоящие профессионалы, способные создать единую команду, научатся слышать дилеров и исправят ситуацию во взаимоотношениях дилер - завод.
31 трав. 2018 р., 17:33
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Р
 Оцінка - 5 из 5
Из-за этого сроки увеличились на изготовление?
31 трав. 2018 р., 15:57
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Нова компактна ручка HOPPE