Steko збільшили енергоефективність вікон

Steko збільшили енергоефективність вікон

Ексклюзивне Мультифункціональне скло Double Silver Steko є інноваційною розробкою, яка дозволяє суттєво економити на комунальних платежах! Взимку скло захищає від холоду, влітку від спеки та перешкоджає проникненню шкідливого ультрафіолету.

Такі його властивості забезпечує двошарове покриття іонами срібла, яке наноситься за спеціальною технологією. Унікальне фірмове скло ексклюзивно для Steko виробляє компанія Pilkington вже понад три роки. За цей час тисячі українців, завдяки встановленню саме вікон з мультифункціональним склом Double Silver Steko зробили свою оселю справді енергоефективною.

З метою збільшення енергоефективності вікна (майже на 30%) зараз Steko безкоштовно заповнює аргоном склопакети зі склом Double Silver Steko.
Отож, встановлення скла Double Silver Steko у склопакеті є гарантією отримання по-справжньому енергозберігаючої конструкції, яка стане реальною сьогоднішньою інвестицією в енергоефективність власного дому.

Інформаційна довідка
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій в Україні. Виробничі потужності понад 1 000 000 одиниць на рік. Продукція Steko має належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Майже 4 000 000 українців вже встановили вікна Steko. Зараз компанія має три заводи – два у Дніпрі та один у Львові.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19508