Компанії Steko 12 років. Результати і досягнення лідера

Компанії Steko 12 років. Результати і досягнення лідера

За 12 років в Україні виросла компанія, що стала лідером у своїй галузі, підвищила загальні стандарти виробництва металопластикових вікон та територіально покрила всю країну.
12 років – це багато! Доводить сьогодні сучасна та амбітна компанія Steko. Те, чого іншим не сила досягти за десятки років, за відносно короткий термін змогла реалізувати команда Steko:
- Власне потужне виробництво на трьох заводах (два - у Дніпрі й один - у Львові)
- Безумовне лідерство за обсягом виробництва металопластикових вікон – понад 1 000 000 конструкцій на рік
- Безкоштовна оперативна доставка продукції власними машинами до квартири кожного клієнта в Україні
- Розгалужена мережа фірмових салонів та представництво у найбільших гіпермаркетах
- Широкий вибір продукції, можливість виготовлення конструкцій будь-якої форми (зокрема, оздоблення ламінацією)
- Довіра понад 2 000 дилерів та 4 000 000 задоволених покупців
- Європейський рівень якості та відповідність міжнародним стандартам
- Гарантія на власну продукцію – до 10 років
- Цікаві продукти та інноваційні технології, що підвищують рівень життя українців
Компанія йде шляхом осучаснення, не вагається, обираючи нові рішення для свого бізнесу.
Steko – це перш за все екологічні енергоефективні вікна, двері та фасади, створені для людей, їхнього комфорту та безпеки. Конструкції здатні зберігати тепло та прохолоду в домі, захищати від ультрафіолету і зловмисників, створювати унікальну атмосферу в приміщенні.
Працювати зі Steko легко. Надійний виробник та партнер піклується про те, щоб придбати та встановити вікна було зручно кожному.
Так, наприклад, презентація вікна покупцеві відбувається за допомогою унікального конструктора Steko-калькулятор, що дає змогу формувати вікно потрібної конфігурації за лічені секунди. Робота з дилерами – це чітка налагоджена система, в яку покладені досвід, розуміння партнерських відносин та бажання догодити клієнту.
Саме тому протягом 2018 року кожна торгова точка офіційного дилера Steko була брендована на високому рівні та повністю забезпечена рекламною продукцією.
Steko покращує рівень життя людей. Отримуючи кращі вікна, українці вимагають для себе гідної якості та сервісу і в інших аспектах свого життя. Чесність перед собою і покупцями, продуктивність і професіоналізм - ключові аспекти в роботі компанії-лідера. Зважаючи на те, чого вже досягла віконна компанія Steko, складно навіть уявити, який успіх чекає її попереду.

Інформаційна довідка
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій в Україні. Виробничі потужності - понад 1 000 000 одиниць на рік. Продукція Steko має належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Майже 4 000 000 українців вже встановили вікна Steko. Зараз компанія має три заводи: два - у Дніпрі та один - у Львові.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19631
Алюмінієві профілі Profilco