Дитячий замок - коли захист вирішує все

Дитячий замок - коли захист вирішує все

Діти надзвичайно допитливі і невгамовні. Пізнаючи світ з перших місяців життя за допомогою дотиків і звуків, в подальшому малюкам все більше починає подобатися роздивлятися все довкола. Ставши на ніжки, пронирливий розбишака не омине жодного закутка квартири. Ви й оком не встигнете змигнути, як син чи дочка з неймовірним ентузіазмом і зосередженим виразом на обличчі почне досліджувати лазівки і підкорювати недосяжні раніше «верхівки»: шухлядки, дивани і… підвіконня.

Невтішна статистика
Вікно - це додатковий спосіб для дитини пізнавати навколишній світ. Але ніколи, навіть вдома, де все здається під вашим контролем, не слід нехтувати правилами безпеки.
На жаль, за статистичними даними, щороку з настанням тепла збільшується кількість нещасних випадків, пов’язаних із випадінням дітей із вікон. Найбільш вразливою категорією є малеча від 1-го до 4-х рочків. Безтурботні й цікаві, з не до кінця сформованим інстинктом самозбереження - малюки часто лишаються без батьківського нагляду лише на кілька секунд… Одних не витримує москітна сітка, інші встигають покрутити ручку і відчинити стулку, третіх приваблює вже відчинене вікно…Результат такої безтурботності завжди невтішний.

Блокувальні засуви
Щоб ніколи не сумніватися, що зробили все можливе для безпечного перебування дитини вдома, не варто заощаджувати на захисті своєї оселі. Пропонуємо почати з вікон. Найбільш простий і дієвий спосіб убезпечити непосидючих нащадків – встановити блокувальні металеві засуви на віконні конструкції. Обладнані ними вікна, малюки не зможуть навіть відчинити. Однак для дошкільнят такий девайс вже не буде перепоною, тож варто одразу обрати щось надійніше.

Інноваційний захист
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій - піклується не лише про якість та екологічність своєї продукції. Питання безпеки маленьких українців посідає наразі одне з основних місць у нашій роботі. Сьогодні крім блокувальних засувів на вікна ми пропонуємо спеціальні ручки з замком. Вони роблять ПВХ-конструкції «неприступною фортецею» для дитячих ручок, непідвладною навіть для режиму провітрювання.
Окремої уваги заслуговує й інший інноваційний захист у сфері «віконної безпеки» - дитячий замок. На противагу від ручки з замком, який все ж за великого бажання, можна відкрити, цей девайс піддається лише власнику ключа. Тобто, поки хтось із батьків не проверне його в замковій шпарині, максимум, що зможе непосидючий малюк, відчинити стулку на провітрювання. Безперечна перевага дитячого замка ще й в тому, що встановити його можна як під час монтажу вікон, так і після нього.
Дитяча безпека разом зі Steko
Всеукраїнська акція «Дитяча безпека – разом зі Steko», що стартувала на початку літа, й надалі набирає обертів. Її мета – розповісти якомога більшій кількості матусь і татусів про важливість встановлення на вікна дитячого замка. Адже як показали зустрічі в Києві й Дніпрі, чимало батьків і досі не здогадується про існування такого недорогого й надійного способу убезпечити дитину вдома.
Звісно, ніколи, навіть облаштувавши дім найсучаснішими пристосуваннями, не варто нехтувати елементарними правилами безпеки. Ніколи:
не залишайте маленьку дитину вдома без нагляду;
пояснюйте, чому не можна спиратися на москітну сітку;
не дозволяйте гратися на підвіконні;
для встановлення ПВХ-конструкцій звертайтеся до перевірених виробників.
Компанія Steko вже понад 12 років ефективно виконує свою місію – допомагає створювати кофморт і затишок в українських оселях. Наш підхід до виробництва металопластикових конструкцій сучасний і професійний. Ми пропонуємо найкращі й перевірені варіанти профілів, склопакетів і фурнітури європейського зразка.
Таке пріоритетне питання, як дитяча безпека, потребує особливого підходу. Подбайте про захист близьких вже сьогодні – замовляйте дитячий замок за номером: чи онлайн на нашому офіційному сайті.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19735
Алюмінієві профілі Profilco