У Дніпрі та Львові відбувся семінар «Монтаж без рекламацій»
Засновник компанiї Сергiй Володимирович Положай особисто вiдвiдав захiд та розповiв про рекорди та плани компанiї Steko.

У Дніпрі та Львові відбувся семінар «Монтаж без рекламацій»

Нещодавно компанія Steko провела черговий навчально-інформаційний захід для дилерів та партнерів - семінар «Монтаж без рекламацій».
Семінар, що відбувся 14 серпня в Дніпрі та двома днями пізніше - у Львові, об’єднав людей, які не лише продають енергоефективні та екологічні металопластикові вікна Steko, а й завжди готові вчитися новому і покращувати сервіс.
Дніпряни та львів’яни отримали унікальні знання щодо безрекламаційного монтажа від гуру своєї справи Романа Євглевського. Захід був настільки жвавий та інформативний, що від тренера не відходили навіть під час кава-брейк. Дилери мали можливість із перших вуст почути, наскільки важливий правильний монтаж вікон, і дізнатися, як підвищити якість надання такого роду послуг. Засновник і генеральний директор Steko Сергiй Положай також долучився до семінару. Від нього присутні почули про рекорди та плани на майбутнє. А ще про те, що компанія Steko дає якісний продукт, до якого дилери мають додати якісну послугу. Лише тоді вікно стане завершеним результатом.
Правильний монтаж – не лише запорука тривалого «життя» вікна, а й довіра клієнтів до продукту. Щоб кожен покупець вікон Steko залишався абсолютно задоволеним, цьому питанню слід завжди приділяти особливу увагу і підвищувати рівень компетентності дилерів та партнерів.
Семінар підтвердив: покупець завжди очікує більшого, тож виправдати ці очікування і перевершити їх – основне завдання будь-якого бізнесу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19766