Новий рекорд виробництва STEKO на заводі у Львові - 2255 конструкцій за добу.

Новий рекорд виробництва STEKO на заводі у Львові - 2255 конструкцій за добу.

Бути лідером – означає постійно розвиватись, не зупинятись на досягнутому та мати силу перевищити свої можливості. Такий принцип взяла за власне правило компанія Steko - найбільший виробник металопластикових конструкцій в Україні.
За виробничу добу п’ятниці 30.11.18 заводом Steko у Львові було ВИГОТОВЛЕНО РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ металопластикових конструкцій – 2255 шт. Більша частина з них – вікна, якими вже завтра засклять приватні маєтки та багатоповерхівки на Західній Україні.
Нагадаємо, що зараз Steko – це три масштабні заводи (два – у Дніпрі та один у Львові). Від початку роботи львівського виробництва була повністю перебудована логістика, майже вдвічі прискорений час доставлення готових вікон, а їх собівартість зменшена відповідно. Представленість, а, отже, і популярність торгової марки Steko у даному осередку помітно зросла. Тепер замовити продукцію під цим брендом легко у будь-якій точці України.
За час існування заводу у Львові в регіоні сформувалась та продовжує збільшуватись розгалужена дилерська мережа, сучасні фірмові острівці Steko відкрилися у більшості великих торгових центрів Львова.
Сподіваємося, що і надалі виробництво Steko буде зростати, створюючи собою українські та світові стандарти якості та енергозбереження.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19935
Алюмінієві профілі Profilco