Якісний теплий монтаж Steko із монтажними стрічками

Якісний теплий монтаж Steko із монтажними стрічками

Те, наскільки Ваше вікно буде теплим - на 90% залежить від правильного монтажу. Найпоширенішим є монтаж на піну: зимову чи літню. Але цей спосіб не гарантує максимальне утеплення вікна, тому ще є досить примітивним.
Компанія Steko впроваджує нову сучасну технологію монтажу металопластикових вікон з обов’язковим застосуванням паро- та гідроізоляційних стрічок.
Цей спосіб встановлення забезпечує формування досконалого герметичного монтажного шва, який відповідає нормам ДСТУ. Відповідно до цього, і монтажник, і дилер, і покупець мають чітку гарантію, що вікно прослужить максимальний термін і буде зберігати тепло.
Наразі партнером компанії Steko став український виробник паро- та гідроізоляційних матеріалів – компанія Normaizol, оскільки монтажні стрічки Alenor мають наступні переваги:
- Вироблені з сучасних матеріалів.
Мають за основу супер дифузійне полотно на базі синтетичного нетканого матеріалу мембранного типу. Ця розробка застосовується саме для монтажу металопластикових вікон.
- Надійно фіксуються.
Дві клейові смужки забезпечують щільне прилягання та надійну фіксацію стрічок з одного боку - до вікна, з іншого – до укосу стіни.
- Захищають монтажну піну.
Монтажні стрічки герметизують найслабкіше місце – монтажний шов, внаслідок чого монтажна піна працює в якості теплоізолятора.
- Випускають надлишкову пару, зберігаючи тепло.
Такі властивості включаються за умови застосування обидвох монтажних стрічок. Зовнішньої – для не проникнення вологи зовні та вивільнення пари в точці роси. Внутрішньої – на основі фольги з метою збереження тепла, ця стрічка допускає нанесення штукатурки.
Подовжують життя монтажного шва.
Захищений стрічками монтажний шов буде герметичним та цілісним близько 25 років.
Отже, купуючи вікно Steko, Ви не лише отримуєте якісний продукт, а й на 100% впевнені у тому, що його монтаж буде виконано із застосуванням найсучасніших теплоізоляційних матеріалів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19947
Алюмінієві профілі Profilco