Компанія Steko вітає всіх із Міжнародним днем Енергозбереження!

Компанія Steko вітає всіх із Міжнародним днем Енергозбереження!

Весь світ вперше відзначив це свято в листопаді 2008 року. Угода про його започаткування взяли на міжнародній нараді екологічної мережі SPARE, що проходив у Казахстані. У проекті відразу побажали взяти участь понад 20 країн, у тому числі і Україна.

Завод Steko щорічно приймає участь у заходах, присвячених енергозбереженню. Ми впевнені, що спільними силами ми досягнемо великих успіхів в енергозбереженні України, так як пропонуємо українцям найтепліші вікна, які створюють комфорт і затишок у кожній родині.

Основна мета свята - закликати людей раціонально використовувати ресурси нашої планети, розвивати поновлювані джерела електроенергії.

Сьогодні всім відомо, наскільки актуальним є питання енергозбереження у світовому масштабі. Це пряма можливість знизити забруднення навколишнього середовища, заощадити енергію і використовувати її замість знову виробленої.

Наше головне завдання - виробляти кращі енергозберігаючі вікна. У 2016 році компанія Steko стала ексклюзивним партнером провідного виробника енергозберігаючого скла в світі, компанії Pilkington. Завдяки цій співпраці, український споживач має можливість замовити вікно з унікальним багатофункціональним склом Double Silver, яке не тільки має найвищі показники збереження тепла, а й допомагає зберегти прохолоду влітку.

У 2016 році ми взяли участь у десятках заходів з енергозбереження, були раді допомогти отримати компенсацію тисячам українців за програмами «Ощадний Дім» і IQ Energy, що встановив енергозберігаючі вікна Steko. Уже в 2017 році завод Steko стане партнером найбільшого в Україні проекту з популяризації та впровадження енергозберігаючих технологій.

Крім професійних промислових заходів, кожна людина може внести свій посильний внесок в енергозбереження, вдаючись до простих і елементарних заходів бережливого ставлення до електроенергії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 17601
Ролети з теплим коробом GANT